dokarimesa: Champions League 1st day (18/2/14)

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Champions League 1st day (18/2/14)

  Επαναρχίζει σήμερα η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με δύο καυτές αναμετρήσεις! Αυτή την φορά για την νοκ-αουτ φάση, με 16 ομάδες να αναμετρούνται σε διπλούς αγώνες. Το <δοκάριμέσα> αναλύει του δύο αποψινούς αγώνες!













ΘΕΛΕΙ   ΝΑ   ΦΤΑΣΕΙ   ΜΑΚΡΥΑ



   Η αναμέτρηση της Bayer Leverkusen με την PSG, δείχνει να είναι παιχνίδι με φαβορί, όμως ας επιφυλάξουμε αυτή την πρόληψη, διότι μιλάμε για το champions league. Οι Γάλλοι έχουν ως στόχο να φτάσουν μακρυά και το κίνιτρο για τον "Ιμπρα" να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του!!! Ομώς μπροστά τους βρίσκεται μια αξιόλογη ομάδα, η οποία ναι μεν δεν είναι το φαβορί για την πρόκρηση, όμως στους Γερμανούς δεν λές ΠΟΤΕ!!
   Η Παρί πέρασε ως πρώτη στον όμιλο μαζί με τον Ολυμπιακό, όμως δεν την έχουμε δεί ακόμη  φέτος να αγωνίζεται με τα μεγάλα θηρία της διοργάνωσης. Είναι ένα ερωτηματικό που πρέπει να απαντηθεί αφού περάσει απο το εμπόδιο των "Ασπιρίνων". Το διπλό είναι εφυκτό και για πιο ασφαλές το Over 2.5.




ΤΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΛΑΜΠΟΥΝ  ΣΤΟ  ETIHAD





  Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός ο τίτλος της αναμέτρησης των δύο αυτών ομάδων. Είναι ο αγώνας της βραδιάς και εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι τον περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει.
  Ενδιαφέρουσα αναμέτηση απο πλευράς προιστορίας, αφού δεν έχουν ξανασυναντιθεί στο παρελθόν. Θεωρειτικό φαβορί για την πρόκρηση θα λέγαμε πως είναι η Μπάρτσα, όμως και πάλι θα αποφύγουμε αυτό τον όρο. Ο λόγος είναι η εκρηκτική απόδοση της Σίτυ στην φετίνη σεζόν και ειδικά στους εντός έδρας αγώνες! Η φετινή ομάδα του Μάντσιεστερ μας έχει δείξει ότι είναι ικανή για όλα. Αξιοσημείωτο είναι, ότι διεκδηκά όλους τους τίτλους και αυτό είναι μια πρόκληση για την Μπάρτσα, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση αυτού του τροπαίου μέτα απο την φετινή αμφισβήτηση πολλών. Ο Πελεκρίνι ξέρει καλά τους καταλανούς, τους αντιμετώπησε στο πρόσφατο παρελθόν με Βιλιαρεάλ,Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα. Ο Μέσι θα πάρει τα πάνω του? Ο Νευμάρ θα ξεκινήσει τα γλέντια του? Οι προβλέψεις δικές σας. Εμέις σας δίνουμε το ασφαλές Over 2.5 και Double Chance 1-X. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου