dokarimesa: Προβλέψεις Της Ημέρας 16/6/14

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις Της Ημέρας 16/6/14

Συνέχεια σήμερα στο παγκόσμιο κύπελλο με τους αγώνες του έβδομου ομίλου και ένα παιχνίδι για τον έκτο όμιλο. Τρία ξεχωριστά παιχνίδια, τρία ντέρμπι διαφορετικής δυναμικότητας! Αρκετά γκόλ στους αγώνες που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής, 37 στο σύνολο, ενώ απουσιάζει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας! Σήμερα περιμένουμε αρκετά γκόλ και πάλι, χωρίς να επιφυλασόμαστε οτιδήποτε, που ίσως δούμε και την πρώτη ισοπαλία!






ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  19:00

Mεγάλο παιχνίδι περιμένουμε απο τις δύο ομάδες, όμως υπάρχει και η μικρή αμφιβολία πως θα παρουσιαστούν. Στο ντέρπι της ημέρας, η Γερμανία είναι το φαβορί για πολλούς, όμως οι Πορτογάλοι θα προσπαθήσουν να κόψουν τον ρυθμό της. Με λίγα λόγια βολεύονται ακόμη και ισοπαλία, αν προβλέψουμε ότι με Γκάνα και ΗΠΑ έχουν τον πρώτο λόγο. Η πρωτιά του ομίλου δεν είναι το μεγάλο κίνητρο προς το παρόν, οπόταν η πρόκρηση επιβάλλεται. Πιστεύουμε στην Πορτογαλία ότι μπορεί να φτάσει μακρυά σε αυτό το τουρνουά. Η δική μας πρόβλεψη στο συγκεκριμένο μάτς είναι το Under 2.5, αφού στοιχηματικά έχει ισοροπήσει με το over.



IΡΑΝ - ΝΙΓΗΡΙΑ  22:00

Παιχνίδι έχουμε απόψε για τον έκτο όμιλο για την μάχη της δεύτερης θέσης. Ξέρωντας το ψεσινό αποτέλεσμα της Αργεντινής με την Βοσνία, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Μια νίκη η οποία θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης. Η Νιγηρία φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης όμως οι εκπλήξεις ακόμη να τελειώσουν απο το Μουντιάλ!! Το Over 2.5 είναι ένα πολύ καλό στοιχηματικό, να συνεχίσει ο τρελός ρυθμός των γκόλ στην διοργάνωση.






ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ  01:00

H νύχτα κλείνει με τον αγώνα της Γκάνα με τις ΗΠΑ. Παρόμοια πρόβλεψη και αυτή με τις δύο ομάδες να χρειάζονται μόνο την νίκη! Γκόλ και πάλι γκόλ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού και οι δύο τους ξέρουν ότι είναι τα αουτσάϊτερ του έβδομου ομίλου. Η νίκη θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης και θα την διεκδικίσουν. Στοιχηματικά καλό είναι το Over 2.5 όπως και το Goal/Goal.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου