dokarimesa: Μουντιαλικό Κουπόνι Της Ημέρας 14/6/14

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μουντιαλικό Κουπόνι Της Ημέρας 14/6/14

Συνέχεια αποδόσεων για το παγκόσμιο κύπελλο, με τέσσερεις αγώνες για σήμερα. Ο τρίτος και ο τέταρτος όμιλος μπαίνουν στην μάχη! Χορταστικά τα παιχνίδια μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Αρχή κάνει και η Εθνική Ελλάδος που αντιμετωπίζει την Κολομβία στις 7μμ και ελπίζουμε να ξεκινήσει με το δεξί.






ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  19:00

Πρώτος αγώνας για την Γαλανόλευκη που ευχόμαστε να ξεκινήσει με το δεξί την διοργάνωση και το κουπόνι μας φυσικά. Λόγω συναισθήματος αλλά και ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας θελήσαμε να παίξουμε κάτι πιο απλό για τον συγκεκριμένο αγώνα! Οπόταν αποφασίσαμε τα κόρνερ να κάνουν την δουλειά τους και την Ελλάδα να κερδίσει πάνω απο 3.5!! ΑΠΟΔΟΣΗ 1.61



OΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ  22:00

Επόμενη αναμέτρηση είναι για τον αμφίροπο τέταρτο όμιλο. Δυνατό ξεκίνημα περιμένουμε απο την Ουρουγουάη. Η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Απέναντι στην σχετικά αδύνατη ομάδα του ομίλου, Κόστα Ρίκα, αναμένουμε νίκη απο το πρώτο ημίχρονο. ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10  ΗΤ/FT 1/1





ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ  01:00

Aφου περάσουμε τα μεσάνυχτα, μπαίνουμε και στο κυρίως μενού. Το ντέρπι της βραδιάς αυτό της Αγγλίας με την Ιταλία στις 1πμ. Παιχνίδι που ίσως να μην υπάρξει το ρίσκο, όμως εμείς προβλέπουμε κάποια γκόλ στον αγώνα. Έτσι περιμένουμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν με όποιονδήποτε τρόπο!
ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10  ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ





ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ  04:00

Τέλος το παιχνίδι τα ξημερώματα που θα μας οδηγήσει στο ταμείο! Η παρέα του Ντρογκμπά απέναντι στους μπλέ σαμουράϊ. Μπορεί ο όμιλος να είναι σχετικά ισοροποιμένος, εμείς όμως πιστεύουμε στην Ακτή ότι θα κάνει ένα καλό τουρνουά. Αυτό που περιμένουμε για το παιχνίδι, είναι να νικήσει την Ιαπωνία και να πανυγηρίσουμε μαζί της!!
ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70   1




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου