dokarimesa: Μουντιαλικό Κουπόνι Της Ημέρας 13/6/14

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Μουντιαλικό Κουπόνι Της Ημέρας 13/6/14

 Δεύτερη μέρα σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τρείς αναμετρήσεις. Ένας αγώνας για τον πρώτο όμιλο και δύο για τον δεύτερο. 









ΜΕΞΙΚΟ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ  19:00

Kρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Ξέρωντας και οι δύο το χθεσινό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, σήμερα καλούντε να παίξουν για την νίκη, η οποία θα τους δώσει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Ελαφρώς προβάδισμα φαίνεται να έχει το Μεξικό απέναντι στο απειθάρχιτο Καμερούν. Όμως επιφυλασόμαστε σε πιθανή ισοπαλία, απο την στιγμή που υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια, να μην θέλουν να ρισκάρουν και πολύ! 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: MEΞΙΚΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟ  1.80








ΙΣΠΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ  22:00

Eπανάληψη του τελικού στο παγκόσμιο κύπελλο στην Ν.Αφρική, ίσως δούμε απόψε στον αγώνα της Ισπανίας με την Ολλανδία. Το under παίζει πολύ και το ελαφρώς προβάδισμα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Είναι το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, με τους Ολλανδούς να θέλουν να θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό θα τους βοηθήσει στην συνέχεια όπου θα αντιμετωπίσουν πιο βατούς αντιπάλους. Απο την άλλα η Ισπανία χρειάζεται την νίκη για να διεκδικήσει την πρωτιά. Χαμηλό σκόρ ίσως δούμε απόψε. ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Under 2.5   1.53







ΧΙΛΗ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  01:00

Τελικός χαρακτηρίζεται και το παιχνίδι της Χιλής με την Αυστραλία. Ο νικητής μπαίνει στο κόλπο για την πρόκριση και ο χαμένος πολύ πιθανόν να πάει σπίτι του! Σοβαρό προβάδισμα για την παθιασμένη Χιλή, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στα καγκουρό. 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΧΙΛΗ  1.40 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου