dokarimesa: ΟΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΟΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ

 Τέσσερεις καυτές "βόμβες" σας δίνει σήμερα ο Χ-ΜΑΝ για τα προκρηματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Διαλέγετε και πέρνετε...










                                                                              

                                                                                    TIMEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒWIN
                                                                             
                      FINLAND      2.35
                      UKRAINE      2.95
                      GREECE        1.72
                      PORTUGAL   1.80  








"ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ

    Τοπικό derby στην βόρεια Ευρώπη μεταξύ της Φινλανδίας και της Λευκορωσίας με τον άσσο να είναι η πρόβλεψη μου για τον αγώνα αυτό. Το δυνατό όπλο της Φινλανδίας είναι η σκληρή άμυνα της. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη, με τους "χιονάνθρωπους" να γεύονται την πρώτη τους νίκη σε αυτή την προκριματική φάση και η Λευκορωσία είναι ένας κατάλληλος αντίπαλος για να την πάρουν.

ΡΕΒΑΝΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "BLACK MOUNTAIN"

  Το διπλό της Ουκρανίας μέσα στο Μαυροβούνιο φαντάζει απίστευτο να συμβεί. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι μπορεί να το πάρει αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Μαυροβούνιο όντως η ευχάριστη έκπληξη των προκριματικών, πρώτο στον όμιλο και αήττιτο, όμως θεωρώ ότι η Ουκρανία θα τους χαλάσει την έκπληξη όπως είχε κάνει και το Μαυροβούνιο μέσα στην Ουκρανία (αυτή είναι και η μοναδική ήττα των Ουκρανών μέχρι στιγμής!)

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

  Η Εθνική Ελλάδος καλείτε να πάρει το διπλό με το έτσι και το θέλω μέσα στην Λιθουανία. Ήδη νιώθει την ανάσα των Σλοβάκων και με την προυπόθεση ότι αγωνίζοντε με το Λιχτεστάϊν  εκτός έδρας η Εθνική επιβάλλεται να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα απόψε. 

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

   Η Πορτογαλία καλείται απόψε να δίξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και το παιχνίδι με την Ρωσία είναι ότι πρέπει. Μπορεί η "Αρκούδα" να είναι πρώτη στον όμιλο με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως οι Πορτογάλοι δεν έχουν χρόνο για άλλες απώλειες! Νίκη μέσα στην έδρα τους αν θέλουν να βρίσκονται στην Βραζιλία του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου