dokarimesa: Παραιτείται μετά από 51 χρόνια στην Άρσεναλ ο πρόεδρος Χιλ Γουντ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Παραιτείται μετά από 51 χρόνια στην Άρσεναλ ο πρόεδρος Χιλ Γουντ

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Άρσεναλ αναμένεται να υποβάλλει ο Πίτερ Χιλ Γουντ, μετά από 31 χρόνια στη θέση και 51 χρόνια συνολικά στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Τα ΜΜΕ της χώρας αναμεταδίδουν τη σχετική πληροφορία από το απόγευμα της Πέμπτης (30/05), τονίζοντας ότι απομένει η επισημοποίηση από πλευράς "κανονιέρηδων".
Ο Χιλ Γουντ ανέλαβε το σύλλογο το 1982, από τον πατέρα του Ντένις, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Άρσεναλ επί 20 χρόνια. Την αντίστοιχη θέση είχε και ο παππούς του, Σάμουελ, από το 1929 μέχρι το 1936 και από το 1946 μέχρι το 1949.
Τον τελευταίο καιρό οι αρμοδιότητες του 77χρονου Χιλ Γουντ είχαν μειωθεί, με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ιβάν Γκαζίδη, να αναλαμβάνει τα διαδικαστικά και τον Αρσέν Βενγκέρ τα ποδοσφαιρικά.
Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, είχε παραχωρήσει ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της οικογένειάς του στον άλλοτε αντιπρόεδρο Ντέιβιντ Ντιν και στον νυν μεγαλομέτοχο Σταν Κρόνκι.
Για την αναπλήρωση του κενού του στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως ο γιος του, ο Ντιν και ο "θρυλικός" τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπομπ Γουίλσον.
Περισσότερες ειδήσεις από το αγγλικό ποδόσφαιρο στο contra.gr, επίσημο συνεργάτη του Balla.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου