dokarimesa: Κυπελλούχος η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κυπελλούχος η ΟΜΟΝΟΙΑ!



Η Ομόνοια ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού κυπέλλου Κύπρου επικρατώντας της ΑΕΛ με 1-0. Ποιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Ομόνοια και έδειξε διάθεση για ένα γρήγορο γκολ.   Το γκολ ήρθε στο 16΄ με τον βραζιλιάνο Αντρέ Άλβες και ήταν αυτό που καθόρισε το παιχνίδι. Στο 30' η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίχτες με απευθείας κόκκινη του Ουόν σε μία φάση η οποία σηκώνει συζήτηση. Η ΑΕΛ στη συνέχεια  ανέβασε στροφές αν και με παίχτη λιγότερο και έχασε τεράστια ευκαιρία σε μοναδικό τετ α τετ του "τραγουδιστή " Κρίς Ντίξον. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το τριφύλλι να χάνει κλασική ευκαιρία με τον Μακρίδη. Η συνέχεια άνηκε στην ΑΕΛ που έχασε καλή ευκαιρία με τον Ντίξον και είχε δοκάρι προς την εκπνοή μετά από σουτ του Εντμάρ.  
Συμπερασματικά : Αν και με 10 παίχτες η ΑΕΛ έκανε αρκετά καλό παιχνίδι και σε μερικά σημεία του αγώνα κυριαρχούσε. Η Ομόνοια ποιο ουσιαστική και συγκεντρωμένη στον στόχο της είναι δίκαια Κυπελλούχος Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Πολυτιμότερος  του αγώνα :   Αντρέ Άλβες. Το γκολ του "φκιακά" ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα για αυτό του απονέμω τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Μοιραίος του αγώνα : Ουόν. Μοιραίος του αγώνα ο Ουόν λόγω της κόκκινης κάρτας. Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ του αλλά στη συνέχεια κτυπά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου