dokarimesa: ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΡΙΤΗΣ 8/12/15

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΡΙΤΗΣ 8/12/15

  Τελευταία και συναρπαστική θα είναι η τελευταία αγωνιστική του Τσιάμπιονς Λίγκ. Περιμένουμε ανατροπές και πολλά γκόλ, όπως και συγκινήσεις! Απόψε θα μάθουμε τις πρώτες οκτώ ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση.








  ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 

   Απο τον Α όμιλο δεν περιμένουμε και πολλά αφου η πρόκριση για Ρεάλ και Παρί είναι δεδομένη. Επίσης κριθήκαν και οι θέσεις και των δύο με τους Ισπανούς να τερματίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Το ενδιαφέρον στον όμιλο είναι για την τρίτη θέση, με την Σαχτάρ να έχει το προβάδισμα.
  Απο τον Β όμιλο όλα τα περιμένουμε! Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και οι δύο αγώνες, αφού ακόμη δεν έχουν κριθεί οι θέσεις. Στην Γερμανία θα βρίσκεται κυρίως τον ενδιαφέρον, στον "τελικό" του ομίλου, ενώ στην Ολλανδία η ΤΣΣΚΑ χρειάζεται μόνο την νίκη για να πάει στο Γιουρόπα Λίγκ.
  Απο τον Γ όμιλο έχουμε δύο "τελικούς", ο ένας για την πρωτιά του ομίλου και ο άλλος για την τρίτη θέση. Προβάδισμα για την πρώτη θέση έχει η Μπενφίκα και για την τρίτη θέση η Γαλατασαράυ, οι οποίες βολεύονται με την ισοπαλία.
  Απο τον Δ όμιλο έχουμε παρόμοιο σκηνικό με τον τρίτο όμιλο. Γιουβέντους και Μάντσιεστερ Σίτι βρίσκονται ήδη στους 16 και απομένει να δούμε ποιός θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Προβάδισμα έχουν οι Ιταλοί που ευνοόυνται με την ισοπαλία, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται εκπληκτική  Γκλάντμπαχ, που επίσης ευνοήται με την ισοπαλία.





ΚΟΥΠΟΝΙ  BET 365
  • PSG - SCHACTAR  [GOAL/GOAL]
  • REAL MADRID - MALMO  [OVER 3.5]
  • PSV - CSKA  [PSV WIN & OVER 2.5]
  • GALATASARAY WIN
  • ATLETICO MADRID WIN
  • SEVILA - JUVENTUS  [GOAL/GOAL]


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου