dokarimesa: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΣΙΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ 24/11/15

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΣΙΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ 24/11/15

    Βράδι για Τσιάμπιονς λίνγκ!!! Απόψε ξεκινάει η πέμπτη και καθοριστική αγωνιστική των ομίλων, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια τα οποία μπορούν να κρίνουν και προκρίσεις! Οι αποψινοί ομίλοι που θα ριχτούν στην μάχη και το πρόγραμμα. Ας δούμε ποιές προβλέψεις μπορούν να μας δώσουν κέρδος!








GROUP  E  

19:00  BATE - LEVERKUSEN   

    Αναμένεται ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετά γκόλ, αφού και οι δύο ομάδες θα παλέψουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Μπορεί η Λεβερκούζεν να φαντάζει το φαβορί του αγώνα, ωστόσο η Μπάτε έχει δυνατή έδρα και θα την εκμεταλευτεί για να πάρει την νίκη. Και οι δύο ομάδες όπως είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράρουν συνεχώς. Πολύ καλή πρόβλεψη το Γκόλ/Γκόλ ή το Όβερ 2.5

21:45   BARCELONA - ROMA    

    Η Μπαρτσελόνα προέρχεται απο μια συντριπτική νίκη μέσα στον ναό της αιώνιας αντιπάλου και πάει στο παιχνίδι με τους Ιταλούς με την καλύτερη ψυχολογία. Οι Καταλανοί περνούν στην επόμενη φάση ακόμη και με την ισοπαλία και μάλιστα στην πρώτη θέση. Αντίθετα με την Ρόμα που χρειάζεται την νίκη εκτός και αν την χρειαστεί την τελευταία αγωνιστική με την Μπάτε στο Ολίμπικο! Το σίγουρο είναι ότι απο τις 9 το βράδυ, θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα στην Λευκορωσία! Δύσκολη πρόβλεψη με το Γκόλ/Γκόλ να είναι μια καλή ευκαιρία. 

GROUP F   

21:45   BAYERN MUNICH - OLYMPIAKOS 

    Μεγάλο βράδυ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει ένα απο τα φαβορί του τίτλου, στην έδρα του!! Η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δύσκολο το έργο του με την Μπάγερν να θέλει να καθαρίζει το θέμα πρόκρισης και πρώτης θέσης απο αυτό το παιχνίδι. Για τον Ολυμπιακό δεν χάνεται κάτι, αφού θα χρειαστεί να πάρει κέρδος στην τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ στο Καραισκάκη. Πρόβλεψη Μπάγερν και Όβερ 2.5. 

21:45   ARSENAL - DINAMO ZAGREB

    Μονόδρομος η νίκη για τους Λονδρέζους αν θέλουν να ελπίζουν έστω και την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση. Οι Κροάτες θα το παλέψουν για θετικό αποτέλεσμα με την ελπίδα να περάσουν τουλάχιστο τρίτοι στον όμιλο! Πρόβλεψη Άρσεναλ και όβερ 3.5 

GROUP G 

21:45   PORTO - DYNAMO KYIV 

    Με νίκη η Πόρτο θα περάσει στη επόμενη φάση και αυτό θα επιδιώξει μέσα στην έδρα της. Η Δυναμό θα παλέψει για την νίκη αφού μόνο αυτή χρειάζεται για να ελπίζει σε πρόκριση. Στην Ουκρανία οι δύο ομάδες ήρθαν ισοπαλία 2-2 και κάπως έτσι φαντάζει και αυτή η νύχτα! Πρόβλεψη Γκόλ/Γκόλ ή Όβερ 2.5. 

21:45   MACCABI TEL AVIV - CHELSEA

    Φαβορί η Τσέλσι που χρειάζεται την νίκη και μόνο την νίκη. Οι Ισραηλίτες χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής και μόλις ένα γκόλ στους ομίλους θα παλέψουν στην έδρα τους για ένα τιμητικό αποτέλεσμα απέναντι σε μιά μεγάλη ομάδα. Η λογική είνα να δούμε την ομάδα του Μουρίνιο να παίρνει την νίκη, εύκολα ή δύσκολα! Πρόβλεψη 2-3 Γκόλ. 

GROUP H    
 
 19:00   ZENIT - VALENCIA

     Οι Ρώσοι βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση αφού έχουν κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής, 4 στα 4!! Η πρώτη θέση τους ανήκει και με την Βαλένθια να ψάχνει την νίκη μέσα στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη! Το διπλό θα δώσει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στις νυχτερίδες όπως και ένα αρκετά καλό ποσό στο στοίχημα. Πρόβλεψη Βαλένθια!   

21:45   LYON - GENT

    Γαλλοβελγική αναμέτριση σε μια νύχτα που φαντάζει "τρομοκρατική". Οι Γάλλοι χρειάζονται μόνο την νίκη αλλιώς ούτε στο Γιουρόπα δεν πάνε. Οι Βέλγοι βολεύονται με μια ισοπαλία ( 2-2 και πάνω κλειδώνουν τρίτη θέση). Πρόβλεψη Λυόν.    




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου