dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθλήματος 10/01 - 12/01

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθλήματος 10/01 - 12/01

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους και φίλες του στοιχήματος!

Το ενδιαφέρον τώρα αρχίζει στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου να ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το κουπόνι στοιχήματος!!






Ας ξεκινήσουμε με το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός στο ΓΣΠ όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν τη νίκη για να δώσουν συνέχεια στο σερί τους και να πλησιάσουν περισσότερο τους πρωτοπόρους, σε περίπτωση που απολέσουν βαθμούς.  Βέβαια το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού ως γνωστών ο Εθνικός παρουσιάζεται  πάντα ιδιαίτερα ψυχωμένος στα παιχνίδια με τους πράσινους.  Για το παιχνίδι αυτό προβλέπουμε under.

Στο στάδιο Αμμόχωστος η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Δόξα. Κατά την άποψη μου η Σαλαμίνα θα πάρει την νίκη απέναντι στη Δόξα που δεν έδειξε πολλά φέτος. 

Οθέλλος Αθηαίνου – Απόλλωνας. Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Απόλλωνα που πιστεύω θα παρουσιαστεί σοβαρός και θα πάρει την νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα.

Αγία Νάπα – Ανόρθωσης. Έχουμε δει την Αγία Νάπα να κάνει ζημιά σε μεγάλες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα για αυτό δε θα δώσουμε διπλό καρφωτό. Over.

Ερμής – Αεκ. Κατά την άποψη μου και οι δύο ομάδες κυνηγούν τη νίκη με ίσες πιθανότητες. Προβλέπετε ωραίο παιχνίδι στη Λάρνακα με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Θα δώσω x.

Τέλος έχουμε το  μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θα παραταχθούν όπως όλα φαίνονται με πολλές απουσίες κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι λέοντες. Πάντως και οι δύο ομάδες “καίγονται” για βαθμούς. Δύσκολο να προβλέψεις νικητή. Θα δώσω x.

Συγκεντρωτικά για το κουπόνι στοιχήματος έχουμε :

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ / under

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΔΟΞΑ/ 1 

ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ / 2 

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / x

ΑΓ ΝΑΠΑ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ/ Over

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/ x




Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου