dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθληματος

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθληματος

Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος. 
Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφουμε με κουπόνι για τους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος

Βρισκόμαστε στη 9η αγωνιστική και σίγουρα το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκετε σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με το κόσμο στο πλευρό της σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους πράσινους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την άλλη καλείτε να παρουσιάσει τις αγωνιστικές αλλαγές που συζητήθηκαν μεταξύ προέδρου και προπονητή. Δύσκολο να γίνουν ασφαλές προβλέψεις για τον αγώνα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα πάει over. 

Στο Ανόρθωση-Εθνικός θα δώσω άσσο. Η Ανόρθωση έδειξε στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ότι διαθέτει παίκτες που όταν βρεθούν στη μέρα τους κάνουν άνω κάτω οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Στο ΑΠΟΕΛ-Δόξα δεν θα δυσκολευτούμε να δώσουμε άσσο για το ΑΠΟΕΛ. 

Οι λέοντες αντιμετωπίζουν την Αγία Νάπα εκτός η οποία προέρχεται από εκτός έδρας νίκη πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως νομίζω μία σοβαρή ΑΕΛ θα πάρει εύκολα το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει για το Ερμής-Οθέλλος. Ο Ερμής μπορεί να κτυπήσει το παιχνίδι και να προσθέσει ακόμα 3 βαθμούς στη συγκομιδή του. 

Τέλος έχουμε το ντέρμπι στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ-Σαλαμίνας. Η Σαλαμίνα κατά την άποψη μου διαθέτει καλύτερο σύνολο απο την ΑΕΚ και αν δεν υπάρξει παρέμβαση κάποιας ανώτερης δύναμης, θα πάρει το παιχνίδι.

1
X
2
Πρόβλεψη
Απόλλων

ΟΜΟΝΟΙΑ
Over
Ανόρθωση

Εθνικός
1
ΑΠΟΕΛ

Δόξα
1
Ερμής

Οθέλλος
1
Αγία Νάπα

ΑΕΛ
2
ΑΕΚ

Σαλαμίνα
Over

Δείτε επίσης:

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του Κυπριακού Πρωταθλήματος μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής.
Καλή επιτυχία με το κουπόνι στοιχήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου