dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθλήματος (3η Αγωνιστική)

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Κυπριακού Πρωταθλήματος (3η Αγωνιστική)

kipriako prwtathlima
Γεια χαρά φίλοι και φίλες του στοιχήματος

Η τρίτη αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται τη δευτέρα. Ένα τριήμερο γεμάτο δράση λοιπόν! 


Πάμε στους αγώνες του Σαββάτου όπου ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ερμή ο οποίος δεν συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι με το ΑΠΟΕΛ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι του. Την ίδια μέρα ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει εντός την Αγία Νάπα και θα πάρει όπως προβλέπουμε εύκολα τους τρεις βαθμούς.   

Τη Κυριακή η Δόξα αντιμετωπίζει την ΑΕΛ με τους λέοντες να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Στο άλλο Κυριακάτικο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα και ΟΜΟΝΟΙΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με πολλές αθλητικές ιστοσελίδες να κάνουν λόγο για σούπερ ντέρμπι. Εμείς απλά προβλέπουμε νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Τη Δευτέρα ολοκληρώνετε η αγωνιστική με το σούπερ ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ και το παιχνίδι Εθνικός-Οθέλος. Νίκη στους γηπεδούχους και στα δύο παιχνίδια. 

Ο πίνακας με τις προβλέψεις μας για τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου: 

1
x
2
Πρόβλεψη
ΑΠΟΕΛ
Ερμής
1
Απόλλων
Αγία Νάπα
1
Δόξα
ΑΕΛ
2
Σαλαμίνα
ΟΜΟΝΟΙΑ
2
Ανόρθωση
ΑΕΚ
1
Εθνικός
Οθέλος
1

Μην ξεχνάτε ότι στο dokarimesa μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα του Κυπριακού Πρωταθλήματος, τη Βαθμολογία καθώς και να δείτε τα στιγμιότυπα των αγώνων. 

Καλή επιτυχία στο κουπόνι στοιχήματος!   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου