dokarimesa: Λονδρέζικη Μονομαχία

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Λονδρέζικη Μονομαχία

   Λονδρέζικο ντέρμπυ έχουμε στην 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, για το τριήμερο 21-23/12. Άρσεναλ και Τσέλσι σε μια μονομαχία το βράδυ της Δευτέρας στο Εμιρέιτς και οι αντιπαλότιτες των οπαδών δεν έχουν τελειωμό!











   Ντέρμπυ κορυφής και όχι μόνο η αναμέτρηση των δύο ομάδων! Άρσεναλ εναντίων Τσέλσι, Βενγκέρ εναντίων Μουρίνιο και το Λονδίνο χωρισμένο στα δύο....








   Οι κανονιέρηδες, το ντέρμπυ με την Τσέλσι το βρίσκουν το ιδανικό αντίδοτο μετά απο την σφαλιάρα απο την Σίτυ την προηγούμενη αγωνιστική και γρήγορα θέλουν να ανασυντακτούν ενόψη της δύσκολης συνέχειας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μπλέ, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό τους απο το Λίγκ κάπ απο την Σάντερλαντ, στρέφουν την προσοχή τους πλέον στο πρωτάθλημα με σκοπό να πατήσουν κορυφή. Με νίκη η Τσέλσι ανεβαίνει πρώτη στην βαθμολογία και με πιθανή νίκη της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Κάρτιφ, θα έχουν και συγκάτοικο.
   Οι δύο ομάδες του Λονδίνου έχουν ξανασυναντηθεί φέτος σε αγώνα για το Λίγκ κάπ, πάλι στο Έμιρειτς, με νικήτρια την Τσέλσι 2-1.
   Αυτό είναι το 6ο φετινό ντέρμπυ για την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και 5ο για την Τσέλσι. Οι κανονιέρηδες μετρούν 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία ενώ η Τσέλσι μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε ότι αφορά τα ντέρμπυ, οι κανονιέρηδες είναι αηττητοι στην έδρα τους αφου τις ήττες που έκανε ήταν και οι δύο στο Μάντσιεστερ!



   Όπως είπαμε και πρίν, η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι... Πάνω απο όλα είναι παιχνίδι γοήτρου, με τους πρωτευουσιάνους να έρχονται σε αντιπαράθεση για το ποιά ομάδα είναι το "Αφεντικό" της πόλης!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου