dokarimesa: Αντιμέτωπος με τα συναισθήματα του

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αντιμέτωπος με τα συναισθήματα του

  Αντιμέτωπος με τα συναισθήματα του θα είναι ο προπονητής της Manchester United το βράδυ της Τετάρτης 4/12. Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη του ομάδα, Everton για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής.









 

   Οι οπαδοί των "ζαχαρωτών" δεν ξέχασαν, ούτε ξεχνούν τι πρόσφερε ο David στην αγαπημένη τους ομάδα τα τελευταία έντεκα χρόνια!






  Ο Moyes γνωρίζει πλέον ότι έχει αναλάβει τα σκήπτρα απο ένα καταξιωμένο προπονητή, θρύλος για την Man United, και το έργο του αναμενόταν δύσκολο απο την αρχή. Πόσο μάλλον τώρα όταν η ομάδα απομακρυσμένη απο την κορυφή, εκεί που την έχει συνηθίσει ο κόσμος  της τα τόσα χρόνια!





    Απο την Everton δεν είναι ο μόνος που έφυγε για το Μάντσιεστερ στην φετινή σεζόν. Μαζί του ήρθε ο Philipe Neville ως βοηθός του στον πάγκο, ο οποίος "επαναπατριστηκε" μετά απο κάποια χρόνια στo Λιμάνι. Επίσης το μεγάλο αστέρι της ως πέρσι, Fellaini, που ήρθε στην United το καλοκαίρι την τελευταία στιγμή. Πρωην "Eβερτονιανός" θεωρείται και ο Wayne Rooney αφού ως γνωστό απο το καλοκαίρι του 2004 αγωνίζεται στο Οld Trafford και πλέον δηλωμένος κόκκινος διάβολος!




         

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου