dokarimesa: Προγνωστικά Champions League Play-offs 20/8 & 21/8

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Προγνωστικά Champions League Play-offs 20/8 & 21/8

    Αγώνες Play-offs έχουμε απόψε και αύριο για το Champions League. Ένα βήμα πριν απο τους χρυσοφόρους ομίλους και 20 ομάδες έτοιμες να δώσουν την δύσκολη μάχη για τα 10 εισιτήρια!!!
Προγνωστικά για τους δέκα αγώνες στην πρώτη φάση των play-offs απο τον X-MAN....













 Όπως βλέπεται και απο την εικόνα και οι δέκα αγώνες είναι δύσκολοι να προβλέψει κανείς για το ποιές ομάδες θα προκριθούν στην φάση των ομίλων. Υπάρχουν φυσικά και τα θεωριτικά φαβορί όμως οι εκπλήξεις σε τέτοια φάση παραμονεύουν!! Ας δούμε τις προβλέψεις, με το μικροσκόποιο του X-MAN και οι αποφάσεις δικές σας.....



ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ

Φαβορί στον εκτός αγώνα με την Πάκος Φερέιρα και το 1.80 στην  BWIN  είναι ότι πρέπει. Πιο έτοιμη και πιο έμπειρη απο τον αντίπαλο της, οπόταν εύκολα η δύσκολα θα είναι και φέτος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!






OLYMPIQUE   LYONNAIS

Δύσκολο το παιχνίδι της Λυόν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ όμως οι Γάλλοι θέλουν να πάρουν την νική στην έδρα τους για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση, αλλιώς θα τα βρούν σκούρα στον επαναλυπτικό στην Ισπανία. Για πιο ασφαλής πρόβλεψη προτείνω, το ημίχρονο ή τελικό να είναι Χ, στην  BWIN   με την τιμή του 1.62.




ΣΤΕΑΟΥΑ  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Ακόμη πιο δύσκολο φαίνεται να είναι και αυτό το ζευγάρι, αφού η ανανεωμένη Λέγκια Βαρσοβίας είναι έτοιμη να μπεί το όνομα της στην κλήρωση για του ομίλους, και ουσιαστικά να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ των Πολωνών τα τελευταία χρόνια! Η Στεάουα όμως σαφώς πιο έμπειρη έστω και δύσκολα πιστεύω θα πάρει την νίκη στον πρώτο αγώνα, στην έδρα της και να περιμένει τον επαναληπτικό. Ρισκάρω λοιπόν τον άσσο σε αυτό το μάτς στην τιμή του 1.75, πάντα απο την  BWIN 





ARSENAL

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, η ομάδα του Λονδίνου όπως και να το κάνουμε είναι ομάδα Champions League! Οι κανονιέρηδες με τον Βενγκέρ στο τιμόνι, εδώ και 15 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στους ομίλους, πάντοτε με την δική του φιλοσοφία και την πολιτική της διοίκησης. Οπόταν αν θέλει να ξοδευτούν λεφτά για ενίσχυση πρέπει να μπεί στους ομίλους και πάλι. Στον εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρ, προτείνω το ημίχρονο ή τελικό να είναι Αrsenal με την πολύ καλή τιμή της  BWIN  στο 1.90.




Οι υπόλοιπες μου προβλέψεις στους πρώτους αγώνες είναι οι νίκες της Βασιλέιας, της Βικτώριας Πίλσεν και της Σάλκε. Δύσκολα ματς της Δυναμό Ζάγκρεμπ, της Μίλαν και της Σέλτικ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου