dokarimesa: Φιλικό προς τιμή του "Αρχηγού"

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Φιλικό προς τιμή του "Αρχηγού"

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο (3/8) θα αποτελέσει ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ.
Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την πολύχρονη παρουσία του στην Λίβερπουλ και την πολύτιμη προσφορά του στους "ρεντς".




Ο Τζέραντ όταν θα βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ θα συνοδεύεται από τις τρεις κόρες του και θα γνωρίσει την αποθέωση από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ ως ένδειξη σεβασμού στην απαστράπτουσα καριέρα του και την αφοσίωση του στον σύλλογο.
Έχει κάνει εκατοντάδες φορές την διαδρομή από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο χτυπώντας με την παλάμη του το σήμα της Λίβερπουλ και το Σάββατο (3/8) δηλώνει ότι θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά.





Ο αγώνας θα αποφέρει έσοδα ύψους 1 εκατ. λιρών τα οποία θα δοθούν στο ίδρυμα Στίβεν Τζέραρντ, που βοηθάει μειονεκτούντα παιδιά στην περιοχή του Λίβερπουλ και όχι μόνο.
Από την στιγμή που λειτούργησε το ίδρυμα ο 33χρονος Τζέραρντ είδε ότι η οικονομική βοήθεια που προσφέρει το ίδρυμα ήταν σημαντική.




Ο Ολυμπιακός ήταν η τέλεια ομάδα για να διεξαχθεί το φιλικό προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2004 είχε σημειώσει απέναντι στους "ερυθρόλευκους" ένα από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας του.
Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και χάρις στο γκολ του Τζέραρντ, οι "ρεντς" προκρίθηκαν από τον όμιλο έναντι του Ολυμπιακού και έφθασαν μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ σε έναν επικό τελικό με αντίπαλο την Μίλαν.


 Στην καριέρα του ο Τζέραρντ έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δύο κύπελλο Αγγλίας και ένα Λιγκ Καπ. Του λείπει το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Ο Τζέραρντ δηλώνει ότι δεν απογοητεύεται καθώς έχει μάθει να εκτιμάει αυτά που έχει κερδίσει στην καριέρα του.

 Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως στο φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του τους Τζίμι Κάραγκερ και Ρόμπι Φάουλερ.




Δύο ακόμη πολύ σημαντικές ποδοσφαιρικές οντότητες της Λίβερπουλ θα
αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φιλικό του Σαββάτου, το οποίο γίνεται προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.
Ο Άγγλος μέσος συμπληρώνει 15 χρόνια με τη φανέλα των "κόκκινων" και οι Τζίμι Κάραγκερ και Ρόμπι Φάουλερ θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους.
 
Ο πρώτος σταμάτησε μόλις φέτος το ποδόσφαιρο, ενώ ο δεύτερος κρέμασε τα παπούτσια του έναν χρόνο πριν. Ο Κάραγκερ, ο καλύτερος φίλος του Τζέραρντ επί χρόνια, φορούσε τη φανέλα του συλλόγου από το 1996, ενώ ο "Θεός" όπως αποκαλούν τον Φάουλερ οι οπαδοί της Λίβερπουλ, αγωνίστηκε με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ συνολικά για 9 χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου