dokarimesa: Premier League 2015-16

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Premier League 2015-16

   Το πρωτάθλημα αρχίζει και η εξέδρα πλημυρίζει.... Σας παρουσιάζουμε τους φετινούς πρωταγωνιστές της Αγγλικής Λίγκας. Το Σάββατο 8/8/15 αρχίζει το νέο πρωτάθλημα! Πανέτοιμοι να παρακολουθήσουμε ακόμη μία συναρπαστική χρονιά.









CHELSEA  FC

   Οι περσινοί πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον φετινό τίτλο, για να παραμείνει και φέτος στο Λονδίνο. Ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Μουρίνιο, έχει υψηλές προσδοκίες και ετοιμάζεται για μια ολοκληρωμένη χρονιά. Στόχος βεβαίως είναι το πρωτάθλημα και πάλι, ωστόσο αυτό που θα επιδιώξει να καταφέρει φέτος είναι να κατακτήσει το Τσιάμπιονς Λίγκ. Σε διπλό ταμπλό θα το παίξουν φέτος οι Μπλέ!







ΜΑNCHESTER CITY

  Οι γαλάζιοι του Μάντσιεστερ θέλουν να επανέλθουν στους τίτλους μετά απο μια άγουρη σεζόν. Στόχος είναι το πρωτάθλημα ή το κύπελλο, όμως πίσω απο το μυαλό των Αράβων μεγαλομετόχων είναι ευρωπαική διάκριση, τουλάχιστον μέσα στο Τσιάμπιονς Λίγκ. Επιθυμία τους είναι να κτίσει η ομάδα την συνεχή  παρουσία της στο Τσιάμπιονς Λίγκ και ταυτόχρονα να κοιτάζει και για ευρωπαικό τίτλο.







ARSENAL FC

  Οι κανονιέρηδες τα τελευταία 3 χρόνια, απο τις μεταγραφές, δείχνουν ότι οι τίτλοι θα έρχονται ξανά στην ομάδα. Με τα δύο συνεχόμενα κύπελλα, ο Αρσέν Βενγκέρ και άπαντες στην ομάδα, αισθάνονται ότι η φετινή χρονιά θα είναι δική τους! Ο μεγάλος στόχος και η επιθυμία όλων, είναι η κατάκτηση του τίτλου! Εκεί προσηλώνονται τα βλέματα παρόλο που θα ήθελαν και μια μακρυνή πορεία στο Τσιάμπιονς Λίγκ.






ΜANCHESTER UNITED

  Επάνοδος στους τίτλους, το σύνθημα των κόκκινων διαβόλων. Μεταγραφές μπάμ και προς ολοταχώς για τα ψηλά σκαλοπάτια! Ο προπονητής έβαλε τις βάσεις και οδεύει την ομάδα σε κατακτήσεις τίτλων.









TOTTENHAM HOTSPUR

  Μια απο τα ίδια για τα σπιρούνια την περσινή σεζόν δίχως να κάνουν το κάτι παραπάνω. Στόχος της ομάδας είναι να έρθει κάποια κατάκτηση τίτλου μέσα απο τα κύπελλα και μια διάκριση στο Γιουρόπα Λίγκ. Όμως η διοίκηση της ομάδας έχει στόχο την εξασφάλιση της τετράδας η οποία θα της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο. Αν δεν κάνει την υπέρβαση δεν θα μπορεί να τα καταφέρει.





LIVERPOOL FC

  Δεν πήγε καλά η περσινή χρονιά και το γνωρίζουν πολύ καλά κόκκινοι. Η φυγή του αρχηγού δύσκολα θα ξαναβρεί η ομάδα την ψυχή της! Χρειάζονται κάλες και ποιοτικές μεταγραφές αν θέλει η ομάδα να επιστρέψει έκει που ήταν κάποτε. Ο προπονητής ελπίζει να δεί τον καλό Μπαλοτέλι φέτος. Η φυγή του Στένρλιγκ αντικαταστάθηκε απο ένα καλό παίκτη τον Μίλνερ ενώ θα έχει και τον Στάριτζ στην διάθεση του. Πολύ καλή μεταγραφή και του Κρίστιαν Μπετέκε.






SOUTHAMPTON 


 Βρήκαν τον "Άγιο" τους στην Σαουθάμπτον και φυσικά αναφερόμαστε στον προπονητή της ομάδας. Παρά τις πολλε αποχωρίσεις βασικών στελεχών της ομάδας, βρήκε και αντικατέστησε άλλους και δημιούργησε ένα δυνατό και σκληρό σύνολο. Το αποτέλεσμα βεβαίως ήταν η ομάδα να εξασφαλίσει ευρωπαικό εισητίριο! Στην φετινή σεζόν όμως θα έχουν επιπλέον αγώνες, τους ευρωπαικούς, κάτι που σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να ισοροπήσουν τα πράγματα αν θέλουν να έχουν την ίδια τύχη όπως και πέρσι.






WEST HAM UNITED

  Ακόμη μια καλή σεζόν έκανε η ομάδα του Σάμ Άλαρταις, η οποία της χαμογέλασε με ένα ευρωπαικό εισητήριο! Κέρδισε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λίνγκ απο ένα κανονισμό που ισχύει στην Αγγλία, του φαίαρ πλέϊ. Τα σφυριά ξεκινούν την φετινή σεζόν με στόχο να παραμείνουν στην πρώτη δεκάδα και πάλι, θέλωντας να απολαύσουν και τους ευρωπαικούς αγώνες.





SWANSEA CITY

   Παρόμοιους στόχους με τα σφυριά έχουν και οι κύκνοι στην φετινή χρονιά. Παραμονή στην πρώτη δεκάδα παλεύωντας για κάποιο ευρωπαικό εισητήριο με οποιονδήποτε τρόπο!










EVERTON 

  Τα ζαχαρωτά έκαναν μια πολύ μέτρια σεζόν πέρσι και φέτος ελπίζουν να επιστρέψουν στις σωστές πορείες! Οι οπαδοί θέλουν να ζήσουν στιγμές του παρελθόντος όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν. Θέλει υπομονή και σωστή δουλεία. Στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει ευρωπαικό εισητήριο παλεύωντας ακόμη και κάποια διάκριση απο τα κύπελλα!







STOKE CITY

  Συμπαγής και σκληρή ομάδα με δύσκολη έδρα. Αυτά είναι τα όπλα της Στόουκ και ουσιαστικά η συνταγή για να παραμένει στην Πρέμιερ Λίνγκ κάθε χρόνο. Οι στόχοι δεν αλλάζουν με την προυπόθεση ότι θα προσπαθήσει, να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.









CRYSTAL PALACE

   Υποτιμήθηκε πολύ πέρσι στην αρχή της χρονιάς και απόδειξε το αντίθετο στην πορεία! Την είχαν ξεγραμένη και υποψήφια για διαβάθμιση, όμως τα κατάφερε και μάλιστα αρκετά γρήγορα να τους διαψεύσει. Φέτος όμως την υπολογίζουν και το "Κρυστάλλινο Παλάτι" βάζει τα θεμέλια να στερεωθεί για τα καλά στην Πρέμιερ Λίνγκ! Στόχος η παραμονή και πάλι.







LEICESTER CITY

   Μπήκε φουριόζα στην περσινή σεζόν, βλέποντας τα μεγαθήρια στα μάτια (Μαντσιεστερ Σίτυ εντός 2-2, Αρσεναλ εντός 1-1, Τσελσι εκτός 2-0 έχασε, Μαντσιεστερ Γιουναιτετ εντός 5-3)!!! Στην συνέχεια έπεσε στο τελευταίο σκαλοπάτι και στα μισά του δευτέρου γύρου σήκωσε ανάστημα και κατάφερε να πάρει τους βαθμούς που ήθελε. Στόχος επιτεύθηκε και φέτος θέλουν να αποφύγουν γρήγορα τους κινδύνους.






NEWCASTLE UNITED

   Οι ανθρακωρίχοι δεν βλέπουν φώς στο τόυνελ και πρέπει κάτι να κάνουν για να αλλάξει η κατάσταση. Μπήκε σε περιπέτειες ειδηκά μετά την φυγή του προπονητή και ψάχνονται να σταθεροποιήσουν την ομάδα στην πρώτη δεκάδα. Η φετινός στόχος είναι να ξεφύγουν απο τα χαμηλά στρώματα και να κοιτάξουν πιο ψηλά.





ASTON VILA

   Ακόμη μια χρονιά τελείωσε με επιτυχία η ομάδα απο το Μπέρμινχαμ. Κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Οι χωριάτες δεν έχουν την πολυτέλεια όπως την έχουν άλλοι και παλεύουν να κρατηθούν στα σαλόνια. Οι οπαδοί της ομάδας όμως θέλουν το κάτι παραπάνω και αυτό θα φανεί στην πορεία.






WEST BROMWICH ALBION

  Μέτρια χρονιά, έκανε καλά παιχνίδια όμως τις έπειπαν οι βαθμοί. Ξεκήνησε καλά την χρονιά και στην πορεία τα έχασε σε σημείο να κινδυνέψει για διαβάθμιση! Ο φετινός στόχος είναι να αποφύγει απο νωρίς τους κινδύνους, όπως και πιο παλιά.









SUNDERLAND

  Έχει τις δυνάμεις και τισ αντοχές να παραμένει στην κατηγορία. Τα κατάφερε και πάλι την σεζόν που πέρασε δείχνωντας στους νεοφώτιστους την εμπειρεία της!! Ο στόχος παραμένει ο ίδιος όμως χρειάζεται και πάλι μεγάλη προσπάθεια γιατί κάποτε θα την πάθει. Ξέρει τον τρόπο και θα επιδιώξει απο νωρίς να ξεφύγει τον υποβιβασμό.








AFC BOURNEMOUTH

   Νεοφώτιστη ομάδα του Μπούρνεμαουθ έρχεται στα σαλόνια για να παραμείνει. Η περσινή πρωταθλήτρια θέλει να γίνει γνωστή στο κοινό κοιτάζωντας τα μεγαθήρια της Πρέμιερ Λίνγ στα μάτια. Ο στόχος βέβαια είναι η παραμονή. Δική μου άποψη είναι ότι θα τα καταφέρει.








WATFORD

  Μια ομάδα απο τα παλιά επανέρχεται στην μεγάλη κατηγορία. Χωρίς μεγάλα λόγια η παραμονή είναι το ζητούμενο και τίποτα άλλο. Όπλο της η έδρα την οποία θα εκμεταλευτεί να πάρει αρκετούς βαθμούς.







NORWICH CITY

   Επιστροφή και για τα καναρίνια μετά απο ένα χρόνο απουσίας. Ξαναήρθαν για να παραμείνουν για τα καλά. Θα το παλέψουν και ότι βγεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου