dokarimesa: Ιουνίου 2014

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Το πρόγραμμα για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η φάση των ομίλων έχει ολοκληρωθεί και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ο αγώνας Κολομβία-Ουρουγουάη. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας Βραζιλία-Χιλή ο οποίος κρίθηκε στη διαδικασία τον πέναλτι με την


Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ολόκληρο το πρώτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (video)

Εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο βίντεο με ολόκληρο το προχθεσινό φιλικό της Πολωνικής Πέλικαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θεώρησα ότι κάποιοι από εσάς θα δείχνατε ενδιαφέρον για αυτό σας παρουσιάζω το βίντεο του αγώνα :



Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις Της Ημέρας 16/6/14

Συνέχεια σήμερα στο παγκόσμιο κύπελλο με τους αγώνες του έβδομου ομίλου και ένα παιχνίδι για τον έκτο όμιλο. Τρία ξεχωριστά παιχνίδια, τρία ντέρμπι διαφορετικής δυναμικότητας! Αρκετά γκόλ στους αγώνες που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής, 37 στο σύνολο, ενώ απουσιάζει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας! Σήμερα περιμένουμε αρκετά γκόλ και πάλι, χωρίς να επιφυλασόμαστε οτιδήποτε, που ίσως δούμε και την πρώτη ισοπαλία!




Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μουντιαλικό Κουπόνι Της Ημέρας 14/6/14

Συνέχεια αποδόσεων για το παγκόσμιο κύπελλο, με τέσσερεις αγώνες για σήμερα. Ο τρίτος και ο τέταρτος όμιλος μπαίνουν στην μάχη! Χορταστικά τα παιχνίδια μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Αρχή κάνει και η Εθνική Ελλάδος που αντιμετωπίζει την Κολομβία στις 7μμ και ελπίζουμε να ξεκινήσει με το δεξί.




Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις Ομίλων Μουντιάλ

 Λίγες ώρες έχουν απομείνει και όλοι περιμένουμε την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Καλοκαίρι και Μουντιάλ πάνε μαζί. Οι 32 ομάδες ρίχνοται στην μάχη για το καλύτερο και εμείς έτοιμοι να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο τους. Όλα έτοιμα λοιπόν και το δοκάριμέσα αναλύει τους οκτώ ομίλους ξεχωριστά και τα φαβορί για το 20ο τρόπαιο.


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Tα 20 Παγκόσμια Κύπελλα


  Το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανωθεί στην Βραζιλία θα είναι το 20ο και θα αναμένουμε σε περίπου ένα μήνα να μάθουμε τον κάτοχο του. Η πρώτη διοργάνωση έγινε στο μακρυνό 1930 στην Ουρουγουάη. Απο το 1974 μέχρι και σήμερα, το τρόπαιο έχει πάρει την μορφή που ξέρουμε.





World Cup Dream Team

  Πολλοί παικταράδες αγωνίστηκαν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου απο τον καιρό που πρωτοεμφανίστηκε η διοργάνωση. Ορισμένοι απο αυτούς άφησαν την δική τους σφραγίδα, γνωρίζοντας τους απο τις διοργανώσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων.






Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Άγριος ξυλοδαρμός σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα (video)

Εικόνες ντροπής σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα.



Κουπόνι για το Σαββατοκύριακο

Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος!

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν έχουμε πολλά να βάλουμε στο κουπόνι μας. Βέβαια από εβδομάδας θα έχουμε καθημερινές προβλέψεις για το παγκόσμιο κύπελλο!