dokarimesa: Μαΐου 2014

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Κουπόνι για το Σαββατοκύριακο

Καλημέρα φίλοι και φίλες του Στοίχηματος

Αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε διεθνή φιλικά λίγες μέρες πριν την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Φιλικό στην Άπω Ανατολή

  Ιστορική φιλική αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιαπωνία, σήμερα 27/5/14 (13:30 μμ ώρα Κύπρου). Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπήσει ομάδα απο άλλη ήπειρο και μάλιστα σε τόσο μακρυνό ταξίδι.








Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ, ρεκόρ ο Ρονάλντο

κουπόνι στοιχήματος-Cristiano Ronaldo
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης, νέο ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έσπασε τα κοντέρ φτάνοντας στα 17 γκολ στη διοργάνωση. 

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

  Ο φετινός τελικός του Τσιάμπιονς Λίγκ θα είναι Ισπανικός και μάλιστα απο την ίδια πόλη, Μαδρίτη! Είναι η πρώτη φορά στον θεσμό που δύο ομάδες απο την ίδια πόλη θα μονομαχίσουν στον τελικό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος σήμερα το Σάββατο 24/5/14 στις 21:45 και το γήπεδο που θα φιλοξενιθεί ο τελικός, το Ντα Λούζ, στην Λισαβόνα!



Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κουπόνι για το Σαββατοκύριακο

stoixima
Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος.

Μπαίνουμε δυναμικά στο Σαββατοκύριακο με το κουπόνι στοιχήματος που ετοιμάσαμε για εσάς μετά από αρκετή μελέτη λόγω του ότι πολλά πρωταθλήματα έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κυπριακό Πρωτάθλημα στα χαρτιά...

Θα έπρεπε να είχα ανεβάσει αυτό το άρθρο νωρίτερα αλλά δυστυχώς δεν είμαι επαγγελματίας αθλιογράφος και δεν διαθέτω αρκετό χρόνο να δημιουργώ σενάρια κτλ…

Θα αρκεστώ λοιπών σε δύο γεγονότα:

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

  Η Άρσεναλ είναι η νέα κυπελλούχος Αγγλίας νικώντας την Χάλ στον τελικό, 3-2 στην παράταση. Οι κανονιέρηδες πανηγυρίζουν το 11ο κύπελλο στην ιστορία τους, ισοβαθμόντας με την Μάντσιεστερ Γιουνάιτετ στις κατακτήσεις και στην πρώτη θέση.








Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ

 Τελευταία αγωνιστική και όπως έδειξαν τα πράγματα ο φετινός τίτλος θα κριθεί στο Κάμπ Νού (19:00). Τελικός πρωταθλήματος και στην Ισπανία.










ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ

  Γαλαζοκίτρινο θα είναι το τρόπαιο και φέτος στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτό που απομένει είναι σε ποιά πόλη θα πάει. Ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, αρχίζει στις 17:00 και χαρακτηρίζεται ως ο "Τελικός" του πρωταθλήματος. Τελευταία αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μόνο την νίκη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.



Τρίτη 13 Μαΐου 2014

EUROPA LEAGUE FINAL 14/5/14

  Ιβηρικός εμφύλιος θα είναι ο φετινός τελικός του Γιουρόπα Λίγκ! Ισπανοί εναντίων Πορτογάλων, Σεβίλλη εναντίων Μπενφίκα για τον πρώτο ευρωπαικό τίτλο με τα βλέματα στραμένα στο στάδιο της Γιουβέντους, στο Τορίνο (21:45)!








ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

 Οι γαλάζιοι του Μάντσιεστερ είναι οι φετινοί πρωταθλητές της Πρέμιερ Λίγκ, μετά απο ένα συναρπαστικό μαραθώνιο! Ο φετινός τίτλος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, με την Μάντσιεστερ Σίτι να πανηγηρίζει τον 4ο τίτλο στην ιστορία της. Εδώ και τέσσερα χρόνια ο τίτλος του πρωταθλήματος παραμένει μόνιμα στο Μάντσιεστερ, και απο κόκκινος γίνεται γαλάζιος και πάλι.



Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/5/14

  Η ποδοσφαιρική σεζόν 2013/14 πάει να τελειώσει και εμείς θα προλάβουμε να βγάλουμε κέρδος. Κυριακάτικο κουπόνι με σημαντικούς αγώνες σε Ιταλία και φιέστας τίτλου στην Αγγλία.









Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

MAXH ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

  Μέχρι το τέλος θα κριθούν όπως φαίνεται τα πράγματα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, για το πάνω και κάτω διάζωμα! Τρελοβδομάδα αυτή που πέρασε, με τις πρωτοπόρες ομάδες να χάνουν σημαντικούς βαθμούς και οι "Αιώνιοι" να μην εκμεταλεύονται την γκέλα της Ατλέτικο! Δραματικές εξελί3εις στην ζώνη του υποβιβασμού και τελικούς παραμονής θα έχουμε για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.



Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτης 07/05/2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτης 07/05/2014

Καλημέρα φίλοι και φίλες τους στοιχήματος

Έχουμε καθοριστικά παιχνίδια σήμερα στο Κυπριακό πρωτάθλημα για αυτό το κουπόνι στοιχήματος σήμερα θα περιλαμβάνει μόνο αυτά. 

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το Γκούτισον Πάρκ κρίνει πρωταθλητή

  Όχι μαθηματικά αλλά ουσιαστικά, ο φετινός τίτλος της Πρέμιερ Λίγκ θα κριθεί στο Γκούτισον Πάρκ και συγκεκριμένα στον αγώνα της Έβερτον με την Μάντσιεστερ Σίτι! Φυσικά επιφυλασόμαστε απο τις πάντα πιθανές εκπλήξεις που συμβαίνουν στον πρωτάθλημα, γιαυτό πάμε με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες για τον καινούργιο πρωταθλητή! Τρείς ομάδες, ΈΝΑΣ τίτλος!!!



Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο

Ακόμα μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς όπως πάντα έχουμε ετοιμάσει το κουπόνι στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα έχουμε συμπεριλάβει και τους αγώνες του πρώτου γκρουπ του Κυπριακού Πρωταθλήματος και θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας με αυτούς.