dokarimesa: Απριλίου 2014

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η διάσημη μπανάνα του Ντάνι Άλβες

  Η μπανάνα που έφαγε ο Ντάνι Άλβες στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, έγινε διάσημη, με το σκηνικό που έγινε κατα την διάρκεια του παιχνιδιού! Όπως και ο Ντάνι έτσι και ολόκληρος ο κόσμος το πέρασε με χιούμορ, παρά το ρατσιστικό περιεχόμενο της κατάστασης!





Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αποτελέσματα Σαββατοκύριακου

Ακόμα μια αγωνιστική έφτασε στο τέλος της με μεγάλη κερδισμένη την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε την Ανόρθωση με 4-3 αλλά είδε και τους υπόλοιπους διεκδικητές της να χάνουν πολύτιμους βαθμούς.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στον λάκκο με τα λιοντάρια

   Στον λάκκο με τα λιοντάρια θα κριθεί η 4η προνομιούχα θέση για τα προκριματικά του Τσιάμπιονς Λίγκ. Φυσικά αναφερόμαστε στην μεγάλη αναμέτρηση στο Σαν Μαμές (27/4 8μμ), όπου η Αθλέτικ Μπλμπάο φιλοξενεί την Σεβίλλη. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και αναμένεται καυτή αναμέτρηση. Σε αναμονή για το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται και η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω απο τους "Συντοπίτες" τους, Βάσκους!




Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2013-14

  Μάχη για την πολυπόθητη κούπα θα δώσουν στον τελικό κυπέλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναικός. Ποθητός τίτλος, μετά απο μια δύσκολη χρονιά και για τους δύο, εύχοντε να κλείσουν την χρονιά με κάποιο τίτλο.








Κουπόνι για το Σαββατοκύριακο

Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος!

Το κουπόνι για το σαββατοκύριακο είναι έτοιμο και περιλαμβάνει πέντε ομάδες.

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πασχαλινό κουπονάκι

  Το δοκάρι μέσα σας προτείνει ένα μικρό και έξυπνο κουπονάκι για τις γιορτές του Πάσχα. Με λίγη δόση ρίσκο μπορούμε να αναστήσουμε την αισιοδοξία μας και να βγάλουμε κέρδος σήμερα το Μεγάλο Σάββατο!










Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

To κύπελλο του βασιλιά στην "Βασίλισσα"

  Κυπελλούχος Ισπανίας για το 2014 στέφθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτισε στον τελικό με 2-1, απέναντι στην Μπαρσελόνα! Αυτό ήταν το 19ο τρόπαιο στην ιστορία της!














Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δίψα για τον τελικό

  Βγαίνουν τα 2 εισητίρια για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 16/4/14. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο ανανεωμένος Παναθηναικός, ο διψασμένος ΠΑΟΚ και ο εκπληκτικός ΟΦΗ για την μάχη του δεύτερου τίτλου της σεζόν.





ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΛΑ EL CLASSICO

  Τελικό el classico θα έχουμε φέτος στο κύπελλο Ισπανίας, το γνωστό Copa Del Rey. Η μάχη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 16/4/14 στις 22:30, στο στάδιο Μεστάγια της Βαλένθιας.  







Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

   Τον δρόμο προς τον τίτλο δείχνει ο προπονητής των "κόκκινων", με σταθμό το σημερινό παιχνίδι με την Μάντσιεστερ Σίτυ! Παιχνίδι κομβικής σημασίας χαρακτηρίζεται ο αγώνας στο Άνφιλτ (στις 15:37), αφού με νίκη οι "κόκκινοι" θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ουσιαστικά θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο!








Σάββατο 12 Απριλίου 2014

H ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ

  H κρίσιμη μέρα για τις ομάδες της Σούπερλίγκας έφτασε. Η τελευταία μάχη για την διάσωση απο τον υποβιβασμό θα δωθεί αύριο την Κυριακή. Πέντε ομάδες καίγονται για την παραμονή τους. Ο 'Αρης βρίσκεται ήδη στην Φούτμπολ Λίγκ και περιμένει ποια ομάδα θα τον ακολουθήσει απευθείας. Απο εκεί και πέρα θα κριθούν τα πράγματα όταν ξεκινήσουν πλέον τα πλέυ όφς!





Κουπόνι Στοιχήματος

Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος,
Πρωί πρωί σας δίνουμε ασίστ με το κουπόνι του στοιχήματος για το σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

THE FA CUP SEMIFINALS 12-13/4/14

    Ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου Αγγλίας για αυτό το δυήμερο. Δύο αγώνες με φαβορί και αουτσάϊτερ, αλλά με νόκ άουτ αγώνα σε ένα γήπεδο. Το Wembley stadium φιλοξενοί κάθε χρόνο τους ημιτελικούς αγώνες του FA Cup και φυσικά τον μεγάλο τελικό του, όπως και του League Cup.







Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Champions League Quartefinals 8-9/4/14

  Επαναληπτικοί αγώνες Τσιάμπιονς Λίγκ για την προημιτελικοί φάση, έχουμε αυτό το δυήμερο 8-9/4. Υπάρχει αγωνία για τα τέσσερα εισιτήρια τα οποία ορισμένα δεν έχουν ξεκαθαρίσει! Αναμένουμε και πάλι συναρπαστικούς αγώνες με αρκετά γκόλ και θέαμα.




Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος

Φίλοι και φίλοι του στοιχήματος αν και καθυστερημένα σας δίνουμε το κουπόνι μας για τους αγώνες της Κυριακής.   

ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

  Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ζητούν οι παίκτες της Έβερτον στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσιάμπιονς Λίγκ της νέας περιόδου. Να η ευκαιρία λοιπόν αφού με νίκη τα "ζαχαροτά" φτάνουν σε απόσταση αναπνοής απο τους κανονιέρηδες και με παιχνίδι στο χέρι!




ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

  Ντέρμπυ αιωνίων έχουμε σήμερα το Σάββατο 5/4/14 στις 18:00 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Δύο μεγάλα παιχνίδια σε Λευκωσία και Λεμεσό για την 29η αγωνιστική, όπου η μάχη δεν είναι μονάχα για τον τίτλο ή για τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά και για πολλούς λόγους! Πίσω απο αυτές τις αναμετρήσεις κρύβονται ιστορικές αλήθειες, οι οποίες κρατάνε αιώνιες, γιαυτό λέγονται και "Αιώνια Ντέρμπυ".







Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εuropa League Quartefinals 3/4/14

  Προημιτελική φάση Γιορόπα Λίγκ σήμερα στις 22:05 με τέσσερις καυτές αναμετρήσεις. Τα περιθώρια στενεύουν και οκτώ διεκδικητές θα παλέψουν για το τρόπαιο!