dokarimesa: Μαΐου 2013

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Πετάει» η Ρεάλ Μαδρίτης που... φοράει Emirates

Απογειώνεται η Ρεάλ Μαδρίτης! Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη χορηγία της φανέλας της. Οι «βασίλισσα» αλλάζει χορηγό, και μολονότι μέχρι πρότινος διαφήμιζε την «BWIN», έφτασε σε συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία «Emirates» για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί το ακριβές αντίτιμο της συνεργασίας, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ πάντως, θα είναι 150 εκατ. ευρώ, δηλαδή 30 εκατ. το χρόνο.

Ο Χάινκες μια ανάσα από τη Ρεάλ που τα βρήκε με Σουάρες

Η εποχή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον παρελθόν και οι Μερένγκες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ουκρανού άσου της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι

Συμφωνία για μονοετή ανανέωση συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Λίνο

Οι καλές εμφανίσεις του Αλβες Λίνο, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις άλλων συμπαικτών του, ανοίγει το δρόμο για επέκταση της συνεργασίας του Βραζιλιάνου πλάγιου μπακ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για ένα ακόμα χρόνο.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Μήνυση στη Sun ο Μαρινακης»



Για συκοφαντικό σε βάρος του δημοσίευμα της SUn πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της αγγλικής εφημερίδας όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Βρετανία.

Σουάρες: «Το να αρνηθεί κάποιος τη Ρεάλ, είναι δύσκολο»



Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε με έμμεσο τρόπο ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να αρνηθεί την Ρεάλ, συμπληρώνοντας πως έχουν μιλήσει με το μάνατζερ του, ωστόσο δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα.

Συνεργασία με Καρεμπέ



Συνεργασία με τον Κριστιάν Καρεμπε΄θα έχει σε επίσημο πλέον επίπεδο ο Ολυμπιακό, με τον παλιό Γάλλο άσο του συλλόγου να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση ώστε να αναλάβει ρόλο στον τομέα των διεθνών σχέσεων της ομάδας.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανακοίνωσε τον Ρικάρντο Καρβάλιο η Μονακό

Εν αναμονή της... βόμβας που ακούει στο όνομα Φαλκάο, η Μονακό συνεχίζει τις με αμείωτο ρυθμό τις μεταγραφές της.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του...

Πέρασε τα ιατρικά ο Φαλκάο

Λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να υπογράψει ο Ρανταμέλ Φαλκάο τη συνεργασία του με τη Μονακό, αφού ο κολομβιανός

Ρόμπεν: Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου

Στο ποδόσφαιρο άλλοτε είσαι ήρωας και άλλοτε μοιραίος, σύμφωνα μα τον Αριεν Ρομπεν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ανέκαθεν πίστευε στον εαυτό του επισημαίνοντας πως ο τίτλος του Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πολλά για εκείνον.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Παρελθόν από τον πάγκο της Γουίγκαν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Παρελθόν από τον πάγκο της Γουίγκαν αναμένεται να αποτελέσει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Πιθανότερος προορισμός του η Εβερτον.

Βέρντερ: O Nτουτ νέος προπονητής

Στο πρόσωπο του Τιμ Ντουτ βρήκε η Βέρντερ Βρέμης το διάδοχο του Τόμας Σααφ στην τεχνική ηγεσία της.

Ζιντάν: "Ο Ρονάλντο θα μείνει στη Ρεάλ"

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει και του χρόνου στη "βασίλισσα", τονίζοντας πως ο Πορτογάλος είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη.

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε άνοδο και 70.000.000 ευρώ

Το πέναλτι του βετεράνου Κέβιν Φίλιπς έδωσε στην Κρίσταλ Πάλας τη νίκη 1-0 επί της Γουότφορντ στην παράταση του τελικού της Championship και ταυτόχρονα το δικαίωμα επιστροφής στην Premier League μετά από το 1998.

Συμφώνησε μέχρι το '17 ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα αποχωριστεί την Μπάγερν Μονάχου πριν από το καλοκαίρι του 2017. Τουλάχιστον τούτο προκύπτει από τη συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αμπντούν: "Δεύτερο σπίτι μου ο Ολυμπιακός"

Δεν νιώθει την ανάγκη να αλλάξει ομάδα ο Τζαμέλ Αμπντούν, καθώς αισθάνεται στον Ολυμπιακό σαν να είναι στο δεύτερο σπίτι του, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του μιλώντας στην ιστοσελίδα eurosport.fr (αναδημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα depechedekabylie.com).

Νέο δράμα η Μπενφίκα, κύπελλο η Γκιμαράες

Αφού έχασε πρωτάθλημα και Europa League στις καθυστερήσεις, η Μπενφίκα έχασε και στον τελικό του Κυπέλλου από την Γκιμαράες, η οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή και γκολ στο 80' και 82'.

ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-0: ΠΑΟΚ για Τσάμπιονς Λιγκ

O ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ της Superleague. Χρυσός σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Σέκου Ολίσε, αποβολή για τον Κάτσε στο 88'. Αποδοκιμασίες του κόσμου για το διαιτητή Κάκο.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο Μόγιες θέλει Φάμπρεγας!



Τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και πρώην της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Σύμφωνα με την Sunday Express, ο νέος τεχνικός των κόκκινων διαβόλων είναι διατεθειμένος να προσφέρει 25 εκ. ευρώ για να τον πάρει πίσω

Η χρονιά ξεκινά με Μουρίνιο vs Γκουαρντιόλα!



Πολύ είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, τι έμεινε για να κατακτήσει με τη Μπάγερν ο νέος της προπονητής, Πεπ Γκουαρντιόλα. Μα πολύ απλά το Σούπερ Καπ. Και φυσικά δεν θα είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι.

Χοσέ Τοτσέ εξετάζει η Γρανάδα.



Την απόκτηση του Χοσέ Τοτσέ εξετάζει η Γρανάδα. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Γρανάδα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και θεωρεί πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι μία πολύ καλή λύση.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν! Σωστές οι προβλέψεις! (video)


Οι Βαυαροί με γκολ του Ρόμπεν στο 89′ νίκησαν σε έναν καταληκτικό τελικό την Ντόρτμουντ (2-1) και κατέκτησαν μετά από 12 χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο. Δικαιώθηκαν και οι προβλέψεις μας για correct score 1-2 και απόδοση 8 ευρώ! 

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Προβλέψεις και στατιστικά τελικού Cahmpions League

Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
Σήμερα έχουμε ματσάρα στο Λονδίνο όπου λαμβάνει χώρα ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

<< Barclays Premier League 2012/13 με μια ματιά >>

    Τελείωσε ακόμη ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αυτό της Premier League, γεμάτο συγκινήσεις και αρκετές περιπέτειες! Θέαμα, γκόλ, ανατροπές και πάρα πολλά σημαντικά γεγονότα είχαμε στην φετινή σεζόν.
     Ας δούμε λοιπόν τι μας έχουν δείξει φέτος και οι 20 ομάδες, ξεκινώντας με σειρά με βάση την τελική κατάταξη των ομάδων........








Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

O Σβαϊνστάιγκερ βρήκε κίνητρο στη Τσέλσι

Ο Σβαϊνστάιγκερ αποκάλυψε ότι η Μπάγερν ακόμα πονάει από την περσινή ήττα στον τελικό του Champions League από την Τσέλσι και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο τους, όμως αυτό του δίνει κίνητρο για τον φετινό τελικό του Σαββάτου

Μία ανάσα από τη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Το βράδυ της Τετάρτης το «Kicker» δημοσίευσε πως από φαβορί για την απόκτηση του

Ο Φέρντιναντ ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο με τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε το 2002 ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» και από τότε μετράει 432 συμμετοχές με τη

Στο Βερολίνο ο τελικός του Champions League το 2015

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Champions League το 2015, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η UEFA.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Καραγκούνης: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με νίκη-ανατροπή τα πλέι οφ, αλλά στα επόμενα δύο ματς δεν πήρε τα τρίποντα αν και προηγήθηκε, γεγονός που κάνει τους παίκτες της ομάδας να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης

Κουπόνι στοιχήματος!

Καλημέρα σε όλους!

Αφού είχε απήχηση το χθεσινό κουπόνι με τις δημοφιλέστερες ομάδες από δύο στοιχηματικές  εταιρίες παγκοσμίου εμβέλειας, θα σας  τις δώσουμε και σήμερα! 

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αμφίβολος ο Γκέτσε για τον τελικό του Champions League

Αμφίβολος ο Μάριο Γκέτσε για τον τελικό του Champions League καθώς ο Γερμανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και οι ελπίδες του για συμμέτοχη στο βασικό σχήμα στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν έχουν μειωθεί αισθητά.

Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ σύμφωνα με την «O Globo»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του καλοκαιριού, σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo», που αποκάλυψε ότι ο σούπερ σταρ της Σάντος, Νεϊμάρ θα μετακομίσει οριστικά στο «Καμπ Νου».

Τα δημοφιλέστερα στοιχήματα για σήμερα!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Σήμερα έχουμε τα πιο δημοφιλή κουπόνια απο δύο μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σοβαρά επεισόδια οπαδών στην Λεμεσό


Κακοί οιωνοί ενόψει του τελικού του κυπέλλου την Τετάρτη μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα. Οπαδοί των δυο ομάδων ενεπλάκησαν σε σοβαρά μεταξύ τους επεισόδια, σύμφωνα με τον  αντιπρόεδρο των γαλαζοκίτρινων κατά τη

Τιμήθηκαν οι κορυφαίοι


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Χίλτον η καθιερωμένη γιορτή των ετήσιων βραβεύσεων της ΚΟΠ. Πέραν από τις καθιερωμένες βραβεύσεις της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γιορτής των Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας, έγιναν επιπρόσθετες σημαντικές βραβεύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Η adidas παρουσιάζει το Nitrocharge!


Το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για τον παίκτη “Μηχανή”.
Το Nitrocharge της adidas είναι ένα ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό παπούτσι για την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών που ακολουθεί την επιτυχημένη κληρονομιά των συλλογών predator, adipure και f50.

Μπεν Σιμόν: «Δύσκολη απόφαση να φύγω από ΑΕΚ»


O Ραν Μπεν Σιμόν είναι πλέον προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, και στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος επιστροφής στο Ισραήλ ήταν οικογενειακός: «Το να βλέπω την οικογένειά μου, μου δίνει μεγάλη χαρά. Οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις μου έσκιζαν την ψυχή».

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα τέλος ο Μουρίνιο!


Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ την επόμενη σεζόν!
«Δεν έχουμε συμφωνήσει με κάποιον προπονητή» είπε ο πρόεδρος των Μερένγκες διαψεύδοντας τις φήμες περί επαφών με τον Κάρλο Αντσελότι, ενώ ξεκαθάρισε ότι «το διαζύγιο πάρθηκε κοινή συναινέση».

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μεγαθήρια στο δρόμο του Ολυμπιακού



Έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα σχετικά με τη διαμόρφωση των γκρουπ δυναμικότητας στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να είναι και φέτος στο τρίτο και να έχει ως συνήθως στο δρόμο του σπουδαίες ομάδες από τα υψηλότερα γκρουπ.

Ριτσόλι ο «άρχοντας» του τελικού του Champions League



Ο Νίκολα Ριτσόλι θα είναι ο «άρχοντας» του τελικού του champions league ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ" το ερχόμενο Σάββατο (25/05, 21:45). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Ρενάτο Φαβεράνι και Αντρέα Στεφάνι, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, ενώ οι δύο διαιτητές γραμμής θα είναι οι Τζιανλούκα Ρόκι και Πάολο Ταλιαβέντο.

Στο μικρό τελικό οι Νέοι του Ολυμπιακού



Στα πέναλτι αποκλείστηκε από την Μποταφόγκο η Κ-20 του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του τουρνουά Spax Cup που διεξάγεται στην Γερμανία.

Πρωταθλήτρια Elite U-17 η Ομόνοια

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Elite U-17 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας η Ομόνοια Λευκωσίας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής η Ομόνοια σήμερα νίκησε στα βοηθητικά του Μακαρείου Σταδίου με το επιβλητικό σκορ 11-2 την Αλκή και σε συνδυασμό με την ήττα της Ανόρθωσης