dokarimesa: Απριλίου 2013

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κουπόνι στοιχήματος για 30/4.

Γεια σας φίλοι μου,
Σήμερα θα σας δώσω τρεις ομάδες με πολύ καλές αποδώσεις και  με τα στατιστικά σύμμαχο.

Οι 2 μάγοι της στρογγυλής θεάς! ( video )

Μπορεί να μην  έκαναν καριέρα σαν ποδοσφαιριστές αλλά αυτοί οι δύο τύποι έχουν ντρίπλα που θα ζήλευε ο

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ταμείο με τον tryfon8!

Ταμείο με το κουπόνι του tryfon8 μετά από περίοδο ξηρασίας ή καλύτερα κακοτυχίας γιατί χάναμε κουπόνια στις καθυστερήσεις. Όποιος εμπιστεύτηκε τον tryfon8 πήγε ταμείο με απόδοση

Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ, τεσσάρα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Με παιχνίδι που τελείωσε πριν απο λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέτριψε την Ανόρθωση με 4-0 δίνοντας έτσι

Η ακρίβεια (;) του Stewart Downing (video)


Ο Stewart Downing δεν διανύει και την πιό παραγωγική του χρονιά στην Λίβερπουλ, ενώ

Κουπόνι από tryfon8 για Κυριακή 28/4

Γεια σας φίλοι του dokarimesa! Σήμερα ο tryfon8 σας δίνει ομάδες για στοίχημα με την ευχή να σπάσει η γκίνια των τελευταίων ημερών.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έρχεται για να "αναστατώσει"

   Το επίκεντρο αυτής της αγωνηστικής δεν θα μπορούσε να μην ήταν η επιστροφή του Robin Van Persie στο Emirates Stadium! Ο "Dutch Killer" της Manchester Utd και περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έρχεται για να "αναστατώσει" για τα καλά αυτή την φορά. Ο πρώην κανονιέρης και νύν διάβολος, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια μετά απο ένα χρόνο!
   Ως γνωστό το προηγούμενο καλοκαίρι, άφησε την αγαπημένη του Arsenal, για τα μάτια της "αιώνιας" πρωταθλήτριας, με σκοπό όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, να πανηγηρίσει τίτλους. Μετά απο 8 χρόνια θητείας στους Λονδρέζους, πανυγήρισε ένα FA Community shield το 2004 και ένα FA Cup το 2005! Ήδη πλέον είναι πρωταθλητης, στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της United.

Κουπόνι για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Καλημέρα φίλοι μου,

Συνεχίζει το κυπριακό πρωτάθλημα με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφετε μόνο στις ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο για Ευρώπη. 

Κουπόνι Βαλάντη για το Σάββατο! (27/4/13)

      Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται. Κέρδη έρχεται να μας δώσει για το σάββατο ενόψη εορτών, ο Βαλάντης! Ας δούμε ποιές είναι οι προβλέψεις του για σήμερα!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κουπόνι για το Σαββατοκύριακο από tryfon8

Μερικές παλεύουν για να τελειώσουν το πρωτάθλημα και άλλες για το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη. Η ουσία είναι

35η Αγωνηστική Premier League 27-29/4/13

   Άλλη μια συναρπαστική αγωνηστική έρχετε αυτό το σαββατοκυρίακο στην Premier League! O τίτλος έχει ήδη βαφτεί κόκκινος απο το βράδυ της Δευτέρας και βρίσκετε στο Οld Trafford για 20ή φορά.
   Το ενδιαφέρον πλέον στρέφετε για τις προνομιούχες θέσεις για έξοδο στην Ευρώπη. Επίσης και στο κάτω διάζωμα όπου ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, για το ποιές ομάδες θα αγωνίζονται του χρόνου στην Championship.
   Aς δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει αυτό το καυτό τριήμερο!

Ταμείο με το κουπόνι του Europa!!!

Καλημέρα φίλοι μου!
Πραγματικά μεγάλα παιχνίδια τα ψεσινά αλλά αυτό που έκρινε την τύχη του κουπονιού μας ήταν

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Προβλέψεις Βαλάντη για Europa League

     To dokarimesa καλοσωρίζει τον Βαλάντη στην οικογένεια του και ο ίδιος μας υπόσχετε πολλά μελλοντικά κερδη!! Οι αποψινές του προβλέψεις για το Europa League είναι:


ΒASEL - CHELSEA                        HT/FT     X/1

FENERBAHCE - BENFICA            HT/FT     1/1

Europa League - 1ος Ημιτελικός 25/4/13

   Επιστροφή και στην δράση του Europa League. Τέσσερεις ομάδες ρίχνονται απόψε στις 10:05μμ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.
   Μπόλικο το ενδιαφέρον και στα δύο παιχνίδια και αναμένουμε να δούμε γκόλ και θέαμα. Η εκπληκτική Basel, η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Chelsea, η ατρόμιτη Fenerbahce και η παραδοσιακή δύναμη Benfica, είναι οι ομάδες που θα διεκδικίσουν το τρόπαιο.

Οι προβλέψεις του tryfon8 για το Europa League


Σαν κεραυνός έπεσε το email του tryfon8 μετά την δημοσίευση των προβλέψεων μας. Ο tryfon8 διαφωνεί κάθετα με τις προβλέψεις μας. Δίνει

Κουπόνι για το Europa League

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζει με Europa League η εβδομάδα με του αγώνες Basel-Chelsea και Fenerbahce-Benfica.
Για τον αγώνα Basel-Chelsea δίνω

Μπέρδεψαν Ινδό με τον Van Persie!

Αγανακτισμένος ο Ινδός Ravi Visvesvaraya Prasad γιατί οι

O Λεβ<έντης>αντόφσκι της πήρε το στέμμα!

   Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κολασμένο και πάλι Βεσφάλεν, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Borussia Dortmund, υποχρέωσε την "βασίλισσα" σε οδυνηρή ήττα, με τέσσερα προσωπικά γκολ.
  

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στα 4 την "προσκύνησε" μέσα στο ναό της!!

   Η ομάδα που μας έχει μαγέψει με το ποδόσφαιρο της τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολόκληρο το φίλαθλο κοινό στον κόσμο να υποκλείνετε στο άκουσμα της, δεν μας έχει συνηθήσει σε τέτοιες εμφανίσεις και μάλιστα με βαρετή ήττα. Απο "θεά" έγινε "θνητή" και προσκύνησε την Βαυαρική ομάδα, μέσα στον ναό της.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Bayern Munchen Vs Barcelona

   Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται απόψε στις 9:45μμ  στο Allianz Arena μεταξύ της Bayern και της Barcelona. Σε αυτό τον αγώνα δεν χωράνε τα προγνωστικά. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας πρόωρος τελικός. Οι δύο αυτές ομάδες έχοντας στην τροπαιθήκη τους απο 4 champions league, παλεύουν για το πολυπόθητο 5ο "αστεράκι".

"We are the champions.... my friend"

     Kαι μαθηματικά είναι απο το βράδυ της Δευτέρας, πρωταθλήτρια Αγγλίας, η Manchester Utd. Oι κόκκινοι διάβολοι πανηγύρισαν ψες τον 20ό τίτλο στην ιστορία τους και 13ό πρωτάθλημα της Premier League. Δεν είναι τυχαίο και η συμβολική χρονιά που πήραν τον τίτλο (2013)!!!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

HAPPY BIRTHDAY 22/4

   Γεννέθλια έχουμε σήμερα στο ποδόσφαιρο. Γνωστοί και άγνωστοι γιορτάζουν σήμερα 22/4 τα γεννέθλια τους και δεν είναι λίγοι.
   Δέκα ποδοσφαιριστές που μας έχουν μαγέψει και ακόμα μας μαγεύουν στα ευρωπαικά γήπεδα και όχι μόνο!

<< The 20th title is loading.............>>

     Πολύ κοντά στην κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος στην ιστορία της βρίσκετε η Manchester United. Μετά απο την χθεσινή ήττα της συμπολίτισας στο Λονδίνο απο την Tottenham με 3-1, η ομάδα του Ser Alex χρειάζετε 3 βαθμούς για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Έτσι λοιπόν απόψε στις 10μμ στο Old Trafford θα έχει αυτή την ευκαιρία απέναντι στην Aston Villa.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

To δολοφονικό τάκλιν του Sidwell

O μέσος της Φούλαμ Steve Sidwell επέστρεψε μετά από

Η Επιστροφή του "ΠΟΡΘΗΤΗ" στο Anfield



        Η επιστροφή του Ράφα Μπενίτεθ στο Anfield, είναι το επίκεντρο αυτής της αγωνηστικής. Ο "Πορθητής" έχει δοξαστεί στο λιμάνι και οι οπαδοί της Liverpool ακόμη πίνουν στο όνομα του. Ποιός δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την "άλωση της Πόλης" το 2005, σε εκείνο τον συγκλονηστικό τελικό!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ........20/4

Shay Given
    Γεννήθηκε ο γνωστός μας στην Premier League, Shay Given στις 20 Απριλίου 1976. Για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου όλοι θα θυμούνται την πολύμπειρη παρουσία του ιρλανδού τερματοφύλακα στα αγγλικά γηπεδα. Έχει αγωνηστεί στο παρελθόν στην Blackburn Rovers, Newcastle (10 χρόνια) και Μanchester City. Αυτή τη στιγμή αγωνίζετε με τα χρώματα της Aston Villa.

Κουπόνι για το κυπριακό πρωτάθλημα.

stixima
Όπως σας έχουμε υποσχεθεί το κουπόνι για το κυπριακό πρωτάθλημα είναι έτοιμο!

34η Αγωνιστηκή << PREMIER LEAGUE >>

   Ακόμη μια καυτή αγωνηστική στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Εχουν μεινει μόλις 5 αγώνες πριν το τέλος της περιόδου, με κάποιες ομάδες με αγώνα στο χέρι και ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κουπόνι για το Κύπελλο Κύπρου

Σήμερα  βγαίνει το ζευγάρι για τον τελικό του κυπέλλου Κύπρου και το dokarimesa βρίσκετε μαζί σας για να σας δώσει τις προβλέψεις του για στοίχημα(stixima).

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κουπόνι για το Κύπελλο Κύπρου.

Καλημέρα φίλοι μου,

Σήμερα ξεκινάει η ημιτελική φάση του κυπέλλου κόκα-κόλα με τις αναμετρήσεις Ομόνοια-ΑΕΛ και Απόλλων-AEK. Όπως και κάθε φορά που έχουμε παιχνίδια έτσι και σήμερα θα

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αποτελέσματα Play Off.

Ξεκίνησε σήμερα στη Κύπρο η πρώτη αγωνιστική των Play Off με την ΑΕΚ και την Ομόνοια να πετυχαίνουν νίκες σε Ανόρθωση και Αποέλ αντίστοιχα με σκορ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κουπόνι τριημέρου από tryfon8

Ο φίλος του dokarimesa tryfon8 που μας έστειλε αρκετές φορές ταμείο στο παρελθόν μας στέλνει

Κουπόνι για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα για την φάση των Play offs αύριο στην Κύπρο με το πρώτο γκρουπ να συγκεντρώνει όπως είναι λογικό το

Cristiano Ronaldo εναντίων ταύρου!(video)

Δείτε όλη την αλήθεια πίσω απο το βίντεο. Πραγματικά ωραίο!



Όλα τα ψεσινά γκολ του Europa League. (video)

Ισόπαλη 2-2 εξήλθε η Τότεναμ με την Βασιλεία στον χθεσινό αγώνα του Europa League. Η Μπενφίκα επικράτησε